Demo Talebi Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

  1. Veri Sorumlusu ve Kişisel Veri Kategorileri

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) kapsamında; kimlik, iletişim, işlem güvenliği, müşteri işlem, mesleki deneyim, gönderilen mesajın içeriğinde yer alabilecek bilgiler şeklindeki kişisel verileriniz, veri sorumlusu olarak Procenne Teknoloji A.Ş. (“Şirket”) tarafından işlenecektir.

  • Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları
İşleme AmacıVeri Kategorisi
İletişim Faaliyetlerinin YürütülmesiKimlik, İletişim, Mesleki Deneyim, Gönderilen Mesajın İçeriğinde Yer Alabilecek Bilgiler
Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesiİşlem Güvenliği
Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin YürütülmesiKimlik, İletişim, Mesleki Deneyim, Gönderilen Mesajın İçeriğinde Yer Alabilecek Bilgiler, İşlem Güvenliği, Müşteri İşlem
Talep ve Şikâyetlerin KarşılanmasıKimlik, İletişim, Mesleki Deneyim, Gönderilen Mesajın İçeriğinde Yer Alabilecek Bilgiler, Müşteri İşlem
Müşteri Memnuniyeti Süreçlerinin YürütülmesiKimlik, İletişim, Mesleki Deneyim, Gönderilen Mesajın İçeriğinde Yer Alabilecek Bilgiler, Müşteri İşlem
Mal ve Hizmet Satış Süreçlerinin YürütülmesiKimlik, İletişim, Mesleki Deneyim, Gönderilen Mesajın İçeriğinde Yer Alabilecek Bilgiler, Müşteri İşlem
  • Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz; faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi amacıyla gerekmesi halinde yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılmaktadır.

  • Yöntem ve Hukuki Sebep

Elektronik ortamda otomatik yolla toplanacak olan kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kanun’un 5. maddesinin 1. Fıkrası uyarınca “açık rızanız” hukuki sebebine dayanılarak toplanmaktadır.    

  • Başvuru Usul ve Esasları

İlgili kişi olarak, 6698 sayılı Kanun 11. maddede yer alan haklarınıza ilişkin bir talebiniz olması durumunda; web sayfamızdan temin edebileceğiniz Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Başvuru Formu’nu doldurarak ve her halükarda Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile öngörülen asgari koşulları sağlayan; procenne@hs01.kep.tr KEP adresimize göndereceğiniz ileti ile kvkk@procenne.com e-mail adresimize sistemimizde kayıtlı e-posta adresinizle veya güvenli e-imzalı olarak ileteceğiniz ileti ile İstanbul Teknokenti, İÜ Avcılar Kampüsü, No:224, Avcılar/ İstanbul adresimize yazılı olarak şahsen veya noter kanalı ile başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız başvuruyu Şirket olarak, talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.